Gæstebog Agerbakkens private pasningsordning

Vi ville blive glad hvis i skrev en lille hilsen i vores gæstebog

Det kan være en historie om en oplevelse eller bare er kommet forbi her og vil hilse.

Agerbakkens Private Pasningsordning Gæstebog

En kommentar til Gæstebog Agerbakkens Private dagpleje

14 kommentarer til Gæstebog Agerbakkens private pasningsordning

 • mathilde siger:

  Hej Stine.
  tusind tak for nogle rigtig hyggelige besøg hos dig Storm’s kommende dagpleje mor. Vi glæder os rigtig meget til den 1. februar hvor Storm skal starte ude hos dig.

 • Hej Stine ..
  Ønsker dig alt det bedste for din dagpleje. Havde jeg haft små børn så skulle du have passet dem, tror ikke man kan finde bedre sted for sine små guldklumper 🙂 du er altid sød og smilende og så roligt et væsen, kærlig og omsorgfuld 🙂
  Håber snart flere vil finde vej til byens bedste dagplejer 🙂
  Knus Britta din veninde gennem 30 år… Så VED hvad jeg snakker om 🙂

 • Kim Møller siger:

  Kære Stine
  Jeg ønsker dig så meget held og lykke med din nye rolle som dagplejemor.
  Jeg ved om nogen, at du er den fødte til dette job. Jeg kan kun give Britta ret I, at bedre sted kan man ikke anbringe sine børn.
  Her er masser af kærlighed, tryghed og sjov med dine egne 2 pragtfulde unger og jeres dejlige Max på 4 ben, som med sit utrolige rolige væsen overvåger alt i huset;))
  Jeg håber inderligt at flere snart dukker op som legekammerater til Freja og Storm.

  Kh Kim ;)))))

 • Henriette og Robert Endrup siger:

  Kære Stine
  Vi vil gerne sige tak fordi du har passet godt på vores Nora. Nora er glad for dig og kommer til at savne dig. I har altid fundet på noget at lave uanset vejret. Enten lege inde eller i haven. På legepladsen eller bare køre en tur. Der var også plads til en tur i zoo og på dyrskue. Og gymnastik i hallen.
  Vi har aldrig været i tvivl om at du har passet godt på vores Nora.
  Vi kan uden at lyve sige at bedre dagplejemor findes ikke. Man er ikke i tvivl om at du er der 100 % for børnene og du er altid glad og smilende.
  Det er med tåre i øjnene at vi må sige farvel og tak. Men vi kommer på besøg.
  Tak for hjælpen da lillesøster kom til verden
  De bedste ønsker for fremtiden
  ønskes du af Henriette, Robert, Nora og lille Isabella

 • Naja Bendix siger:

  Kære Stine.

  Vores krudtugle Sander har gået i din dagpleje fra oktober 2014 til 30. november 2016.
  Du har altid passet godt på ham og der har været plads til kys og kram i hverdagen. Du åbner dit hjem som det naturligste i verden og dine piger er gode til at lege med børnene.
  Du har overskud til at tage på udflugter med ungerne og sørge for at komme i hallen med dem, så de bliver udfordret motorisk.
  Vi er glade for at vi stadig må komme på besøg hele familien og få en snak med den dejligste dagplejemor i byen.
  Hilsen fra Sander og hans familie.

 • Anita siger:

  Kære Stine
  Uden at støve så ER DU VERDENS BEDSTE DAGPLEJEMOR<3
  2 år har du passet Asta og Mille og både de og vi forældre har elsket det. Du er altid smilende og i det dejligste humør. Du giver de bedste krammere til pigerne og de kunne simpelhen ikke have haft det bedre end hos dig. Du er fleksibel og det er GULD værd i en travl hverdag med 4 børn. Det var svært for både os og pigerne, at sige på gensyn, men du slipper jo ikke helt for os, da vi jo elsker at komme og besøge dig. Også Emma, Ida og Martin har gjort stort indtryk på pigerne. Pigerne kom vidt omkring, da de var hos dig og det var helt sikkert noget vi satte stor pris på. Når I ikke var på tur eller til gymnastik så var I udenfor i haven og lege. Tusind tak for tiden hos dig og tak fordi du er DIG<3
  Sangen her er jo som bekendt en del at pigernes godnatritual og de kan den udenad – så du får den også lige her:

  Melodi: En elefant kom marcherende..

  5 Elefanter kom marcherende,
  hen til Stine sagde goddag goddag,
  lege, grine, spise ha det sjovt,
  indtil vi skal sove i vores barnevogn.

  6 elefanter de kom cyklende,
  Stine tjekker alle kommer sikkert med,
  gymnastik, legeplads og bib´lo tek,
  det er bar´ det bedste og vi elsker det.

  Knus fra Anita, Asta, Mille og familie

 • Ditte Vestergaard siger:

  Kære Stine
  Tusind tak for at give Vores Josephine trygge og kærlige ramme. Du har været med til at danne et godt og kærligt fundament for vores datter. Desværre var vores tid alt for kort sammen. Josephine har været i dine trygge hænder fra december 2016 til april 2018, hun kom fra anden dagpleje og vi havde som forældre tvivl på om det var godt og give vores datter et skift. Men har aldrig fortrudt det, du tog i mod hende på en stille, rolig og meget kærlig måde og I blev venner meget hurtigt.
  Tak til dig fordi du er som du er og tak til din skønne familie, Emma og Ida har en stor plads i Josephines hjerte❤️ Vi glæder os til at komme og besøge jer.
  Kærligst Josephine og familie

 • Malene Bergmann siger:

  Kære Stine og Martin

  Tusind tak fordi I har taget jer så godt af vores lille guldklump Valdemar. Han har nydt godt af jeres kærlige hjem fra januar 2018 til januar 2020. Da han startede hos dig Stine, tog du ham til dig fra dag et, og jeg er slet ikke i tvivl om, at alle børnene har en stor plads i dit hjerte. Og den omsorg og kærlige væremåde det afstedkommer, har både vi og mest Valdemar nydt godt af og har givet ham en tryk, sjov og lærerig hverdag. Hvor har han bare nydt alle jeres ture, fredagsleg i hallen og samværd med de andre dagplejer. Og Martin, da du kom til blev du til super dagplejefar og gået op i deres trivsel og leg med liv og sjæl. Vi kommer til at savne jer og jeres dejlige piger!

  Til alle fremtidige forældre- I kunne ikke have valgt en bedre dagpleje!

  Tusind tak for to virkelig gode år.

  Kærlig hilsen Valdemar, Peter og Malene

 • Rikke Kousted siger:

  Kære Stine og Martin
  Den første dag Nicoline var ved jer, blev vi budt indenfor med ’I kommer bare ind, fra nu af er dette også jeres hjem’ – og det blev det i den grad. I har alle fire ikke bare åbnet jeres hjem for os som familie, men også jeres hjerter. Vi har ikke i vores møde med børnepasning hidtil oplevet en så varm og kærlig tilgang til børnene. Nicoline er blevet fyldt op med kærlighed på sådan en måde, at hun har opfattet jer som et sæt ekstre forældre.
  Vi er ikke et sekund i tvivl om, at vi har givet Nicoline den bedste start på livet ved at lade hende starte ved jer. Vi jer evigt taknemmelige.
  Tusind tak for to fantastiske år og mange kærlige hilsner Nicoline og familie

 • Sanne Møller Rønaa siger:

  Kære Stine og Martin
  I får fem store stjerner af os. Tak for Jer og tak for den tid I har passet Adam. Vi er altid blevet modtaget med smil og åbne arme og det har været en fornøjelse at komme hos Jer.
  Ingen tvivl om, at I er oprigtigt glade for børnene og det afspejles i en varm og hjemlig atmosfære, hvor der altid er plads til masser af gode krammere. I har en stor plads i Adams hjerte, både Jer og Jeres piger og ikke mindst Rafi ❤️
  Vi glæder os til at komme og besøge Jer!
  Kærlige hilsner og kram fra Adam, Sara, Michael og Sanne

 • Rosie siger:

  Kære Stine og Martin.
  Tusind tak for alt den kærlighed og omsorg i har givet til Noah. Vi har simpelhen være så glad for at han har gået ved jer. Starten var lidt svær for ham og mor her 😊 men i gjorde alt for at han fik den bedste start. Han fik et helt specielt bånd til Martin ved opstarten og det gjorde det bare så nemt at aflevere ham til jer.
  Der er ikke noget mere skønt end at se ens barn så glad hver dag. 😊
  I er fantastiske dagplejeforældre og vil helt klart anbefale jer til andre..
  Kærlig hilsen Noah og familien.

 • Anne Thuesen siger:

  Kære Agerbakkens pasning. Jeg vil gerne have min søn Carl skrevet op til jeres dagpleje. Har I plads. D. 1.3.2022? Hvis ikke vil vi gerne have pladsen d. 1.5.2022 om muligt. Jeg er læge og bor på Spangsvej 50 og har fået anbefalet jer af Dorthe (mor til Walter). Vh Anne Thuesen

 • Heine Buhl siger:

  Kære Stine, Martin, Ida, Emma og Thor👨‍👩‍👧‍👧🦮

  Vi vil gerne sprede budskabet om Odenses, hvis ikke verdens, bedste dagpleje. Isaac har haft den mest fantastiske, kærlige og omsorgsfulde start på livet hos jer, hvor også jeres døtre Emma og Ida helt naturligt og kærligt har bidraget til at han havde en dejlig dag – hver dag. Det har også som forældre været meget betryggende at aflevere hos jer, da I holder et højt informationsniveau bl.a. med jeres facebookside, og det er tydeligt at mærke den gode og trygge stemning fra man træder ind ad døren og glædeligt modtages. I gør utrolig meget ud af højtider, ture i naturen, gymnastik og bare gode oplevelser såsom små små teaterstykker og dyreskue eller en tur ud og de på toge eller maskiner. Hvis der er nogen som vil høre mere om tiden hos Stine og Martin, skal I være velkomne til at ringe på tlf. 29871959.

  Vi kommer forbi en dag tog hilser på og endnu en gang tak😊

  Ps.
  Skal vi have flere børn, skal dagplejen helt sikkert være hos jer.

 • Anne Thuesen siger:

  Kære Stine og Martin.

  1000 tak for en helt fantastik tid for Carl hos jer fra maj 2022-marts 2024.
  I er verdens bedste hjem at aflevere sit barn i og vi har været helt utrolig glade for jer som dagpleje. Det har været svært at sige farvel, før Carl har haft de bedste første år i jeres favn.
  Der er altid nærvær og godt humør hos jer! Som en lille hilsen fra den evige sangskriver kommer her et par vers på kardemomme sangen:

  Agerbakke sangen.

  Her på Agerbakken er der vældig godt at gå,
  vi har verdens bedste pasningsordning kan I tro.
  Her hos Stine og hos Martin er der højt humør,
  så slå dig løs hvis bare, at du tør!

  Til morgen får vi havregrød
  Med lidt kanel så den blir sød
  Så skal vi ud på cykeltur
  Så børn og voksne ej bli’r sur
  Vi kører ud og ser maskiner, dumper, lastebil med lad
  En gravko og en rendegraver, det gør børn og Martin glad!
  Så kører cyklen hjem igen
  For det middagslur min ven

  Her på Agerbakken er der altid tid til leg.
  Stine mor og Martin giver krammere til dig.
  Og du kommer til at holde vældig godt af dem
  Det hænder at du slet ikke vil hjem

  Med Martin læser du en bog
  og lærer ord som bil og tog
  Og Stine skifter mange bleer
  Og giver kys og kram til jer
  Ja her er overskud og varme og en tur i bøgeskov
  Og vor vi elsker deres charme
  Der er altid tid til sjov
  Den bedste pasning du kan få
  På Agerbakken skal du gå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.